Disclaimer voor STProducties B.V.

De content op de websites beheerd door STProducties B.V., inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, en ander materiaal, is met de grootste zorg samengesteld en wordt regelmatig geüpdatet. Echter, STProducties B.V. kan geen garanties bieden met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid, of beschikbaarheid van de informatie, producten, diensten, of gerelateerde graphics op de websites voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat u stelt op dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zal STProducties B.V. aansprakelijk zijn voor enige verliezen of schade, inclusief zonder beperking, indirecte of consequente verliezen of schade, of enig verlies of schade wat voortkomt uit het verlies van data of winsten die voortkomen uit, of in verband met, het gebruik van deze websites.

Via deze websites kunt u linken naar andere websites die niet onder het beheer van STProducties B.V. staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud, en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden uitgedrukt.

Wij streven ernaar om onze websites soepel te laten draaien en toegankelijk te houden. Echter, STProducties B.V. neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de websites die tijdelijk niet beschikbaar zijn vanwege technische problemen buiten onze controle.

Externe links en derden

Onze websites kunnen links bevatten naar externe websites die niet geëxploiteerd worden door STProducties B.V. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u naar de site van die derde partij gestuurd. We raden u sterk aan om het privacybeleid en de algemene voorwaarden van elke site die u bezoekt te bekijken.

STProducties B.V. heeft geen controle over, en neemt geen verantwoordelijkheid voor de content, privacybeleid of praktijken van websites of diensten van derden.